- Volumul seringii (ml): 0,5-50
- Volum de umplere (ml): 0-50
- Precizie de umplere: ≤±0,3%
- Viteza (buc/minut): 15-20
- Viteza (buc/oră): 900-1200
- Putere totală (Kw): 2,5
- Aer comprimat: 0,55-0,75 Mpa 20L/S
- Dimensiune totală (mm) (L*W*H): 1450*800*1800
- Greutatea mașinii de bază (kg): 650
În ceea ce privește mașina de umplere și închidere, linia de ambalare secundară este formată dintr-o mașină integrată adecvată pentru introducerea tijei pistonului în interiorul butoaielor seringii și pentru etichetarea seringii.
Seringile preumplute sunt încărcate în vrac într-un bol vibrator și apoi orientate într-un jgheab de alimentare liniar către caruselul central al mașinii.
La cerere, mașina poate fi echipată cu un sistem automat pentru a decupla butoaiele seringilor din cuib și pentru a le alimenta în jgheabul de alimentare liniar pentru transferul ulterioară la roata centrală de transport.
Introducerea tijei pistonului, ca și operațiunea de ridicare și deplasare a seringilor, este precisă și sigură pentru a evita orice posibilă deteriorare a seringilor.
Tija pistonului este, de asemenea, alimentată de un bol vibrator și indexată într-un rând pentru a fi transferată pe roata centrală în stea, care asigură înșurubarea tijei pistonului.
Mașina poate fi, de asemenea, aranjată pentru atașarea ulterioară a unei stații suplimentare pentru introducerea de siguranță a opritorului.
Parametrul mașinii de umplere de închidere pentru seringă
Aplicație | Pentru a umple soluție pe bază de apă / cataplasmă / vâscos / lichid / gel în seringi preumplubile și închideți-le. |
Volumul seringii (ml) | 0.5-50 |
Volumul de umplere (ml) | 0-50 |
Precizie de umplere | ≤±0,3% |
Viteza (buc/minut) | 15-50 |
Viteza (buc/oră) | 900-3000 |
Putere totala (Kw) | 2.5 |
Aer comprimat | 0,55-0,75 Mpa 20L/S |
Dimensiune totală (mm) (L*L*H) | 1450*800*1800 |
Greutatea mașinii de bază (kg) | 650 |
Ambalare | Carcasă din placaj |
Caracteristici de performanță:
1. Operare interfață om-mașină, sistem de control PLC, fără tub, fără umplere/fără plafonare.
2. Umplerea sistemului servo, volumul de umplere și viteza pot fi setate pe interfața om-mașină.
3. Special conceput pentru materiale precum gelurile, corpul pompei este realizat din material ceramic importat, cu precizie ridicată de umplere și durată lungă de viață.
4. Linia de producție poate fi echipată cu echipamente de asamblare complet automate, cum ar fi seturi de tuburi de gel din 3 și 4 piese. Linia de producție adoptă un design modular, iar mașinile individuale pot fi produse automat.
5. Principalele componente electrice ale acestei mașini sunt toate mărci străine bine-cunoscute.
6. Întreaga carcasă a mașinii este realizată din oțel inoxidabil 304, care este ușor de curățat și îndeplinește cerințele GMP.
Ce sunt seringile pentru umplere și sigilare?
O seringă este o pompă alternativă simplă constând dintr-un piston (deși în seringile moderne, este de fapt un piston) care se potrivește strâns într-un tub cilindric numit cilindru. Pistonul poate fi tras și împins liniar de-a lungul interiorului tubului, permițând seringa să preia și să elimine lichidul sau gazul printr-un orificiu de descărcare de la capătul frontal (deschis) al tubului. Capătul deschis al seringii poate fi prevăzut cu un ac hipodermic, o duză sau tub pentru a direcționa fluxul în și în afara cilindrului. Seringile sunt frecvent utilizate în medicina clinică pentru a administra injecții, pentru a infuza terapia intravenoasă în fluxul sanguin, pentru a aplica compuși precum clei sau lubrifiant și pentru a extrage/măsura lichide.
Seringile preumplute există de zeci de ani, dar în ultimii ani devin o alegere din ce în ce mai atractivă pentru profesioniștii medicali, deoarece sunt ușor de utilizat și ajută la eliminarea erorilor de dozare (în comparație cu flacoanele tradiționale).
Sectoarele de pe piața de seringi și ace includ seringi de unică folosință și de siguranță, stilouri injectabile, injectoare fără ac, pompe de insulină și ace de specialitate. Seringile hipodermice sunt utilizate cu ace hipodermice pentru a injecta lichid sau gaze în țesuturile corpului sau pentru a elimina din corp. Injectarea de aer într-un vas de sânge este periculoasă, deoarece poate provoca o embolie gazoasă; prevenirea emboliilor prin eliminarea aerului din seringă este unul dintre motivele pentru imaginea familiară de a ține o seringă hipodermică îndreptată în sus, de a o atinge și de a elimina o cantitate mică de lichid înainte de o injecție în sânge.
Butoiul unei seringi este fabricat din plastic sau sticlă, are de obicei semne gradate care indică volumul de lichid din seringă și este aproape întotdeauna transparent. Seringile de sticlă pot fi sterilizate într-o autoclavă. Seringile din plastic pot fi construite fie în două părți, fie în trei părți. O seringă din trei părți conține un piston/piston din plastic cu un vârf de cauciuc pentru a crea o etanșare între piston și cilindru, unde este fabricată o seringă din două părți pentru a crea o potrivire perfectă între pistonul din plastic și cilindru pentru a crea etanșarea fără a fi nevoie de un piston separat din cauciuc sintetic. Seringile din două părți au fost folosite în mod tradițional în țările europene pentru a preveni introducerea de materiale suplimentare, cum ar fi uleiul de silicon, necesar pentru lubrifierea pistonilor din trei părți. Cele mai multe seringi medicale moderne sunt din plastic, deoarece sunt suficient de ieftine pentru a fi eliminate după ce au fost utilizate o singură dată, reducând riscul de răspândire a bolilor transmise prin sânge. Reutilizarea acelor și a seringilor a cauzat răspândirea bolilor, în special HIV și hepatită, în rândul consumatorilor de droguri intravenoase. Seringile sunt de asemenea refolosite de diabetici, deoarece pot trece prin mai multe într-o zi cu mai multe injecții zilnice de insulină, ceea ce devine o problemă de accesibilitate pentru mulți. Chiar dacă seringa și acul sunt folosite doar de o singură persoană, această practică este încă nesigură, deoarece poate introduce bacterii din piele în fluxul sanguin și poate provoca infecții grave și uneori letale. În medii medicale, acele și seringile de unică folosință reduc efectiv riscul de contaminare încrucișată.
Seringile medicale sunt uneori folosite fără ac pentru administrarea orală a medicamentelor lichide copiilor sau animalelor sau laptelui animalelor mici, deoarece doza poate fi măsurată cu precizie și este mai ușor să stropiți medicamentul în gura subiectului în loc să convingeți subiectul. a bea dintr-o lingură de măsurat.